Programul de loialitate


Daca esti clienta/ul nostru fidel si noi iti rasplatim loialitatea!

La fiecare cumparatura realizata prin magazinul nostru, fie online fie din showroom, acumulezi puncte totalizand 10% din valoarea cumparaturilor tale.

Punctele se acumuleaza la fiecare cumparatura si pot fi vizualizate pentru cumparaturile online in contul tau in meniul "Punctele mele de loialitate". Adica, daca ai facut o cumparatura in valoare de 200 lei, 10% din aceasta valoare se transforma in puncte de loialitate, reprezentand 20 puncte. 1 punct = 1 leu

Validarea punctelor se face in momentul in care comanda a fost finalizata, produsul livrat si platit. In cazul in care produsul cumparat se returneaza, iar contravaloarea acestui produs se ramburseaza, punctele generate de cumpararea initiala a acestui produs se vor anula.

Important de retinut: punctele de loialitate acumulate nu se transforma in bani si nu se folosesc sub forma de discount, ci doar sub forma de produse gratuite.

Activarea punctelor se face in momentul in care ai acumulat un total de 100 de puncte validate. In acest moment poti incepe sa iti folosesti punctele la cumparaturi sau poti alege sa acumulezi in continuare.

In cazul in care doresti sa iti folosesti punctele de loialitate, vei primi un cupon cu valoarea punctelor pe care doresti sa le folosesti. Adica la o comanda viitoare vei putea achizitiona un produs gratuit cu o valoare egala cu valoarea cuponului. De exemplu: Ai un total de 100 puncte validate si doresti sa cumperi o rochie cu o valoare de 129 lei si o bluza cu o valoare de 89 lei, cosul total va fi de 218 lei. In acest caz vei primi un cupon in valoare de 89 lei si astfel bluza aleasa de tine va fi gratuita, iar cosul tau va totaliza doar valoarea rochiei, adica 129 lei. Important de retinut: cosul de cumparaturi nu poate fi niciodata zero!


Cumpara din magazinul nostru online sau din showroom, acumulezi puncte si primesti produse gratuite!