Programul de recomandare


Viata devine mai bună atunci când ai prietenii aproape! 

Dacă ti-ai creat deja un cont in magazinul nostru, de ce să nu-ti inviti si prietenii să ti se alature in comunitatea noastra? Mai ales daca stii ca vei fi recompensat atat tu cat si prietenii tai!

Poti obtine o reducere de 5 lei pentru tine si prietenii tai recomandand acest magazin, pentru fiecare prieten recomandat. Citeste mai jos pasii si conditiile de participare si validare.

 

ESTE USOR SI RAPID! Nu trebuie decât să mergi in contul tau si sa apesi butonul “Program de recomandare”. Vei gasi un formular de recomandare pentru 5 dintre prietenii tai, continand numele si prenumele prietenilor recomandati si adresele lor de email. Important: asigura-te ca prietenii tai vor sa impartaseasca datele respective si vor sa participe la acest program! Astfel, vei putea sa fii atat tu cat si prietenul tau sponsorizat recompensati cu cate un cupon reducere in valoare de 5 lei. Numele si adresele prietenilor vor fi folosite doar in cadrul programului si nu vor fi utilizate niciodata pentru alte scopuri.

Validarea cuponului se face in momentul in care prietenul tau s-a inregistrat in magazinul online si a efectuat o comanda valida finalizata prin cumpararea unui produs comercializat pe moda-mania.ro

Daca esti multumit de produsele si serviciile oferite de magazinul nostru, poti repeta recomandarea de prieteni noi de cate ori doresti!